Afvoer verstopt? Schakel via 0800 1606 een specialist in.
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Verstopping

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een verstopping in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Verstopping Afvoer verstopt

Problemen met uw afvoer?

Is uw afvoer verstopt? Of heeft u te maken met stankoverlast? Dit zijn vervelende problemen die u het liefst zo snel mogelijk ziet verdwijnen. Bel voor professionele hulp naar de Nationale Spoed Centrale om in contact te komen met een specialist. Deze is snel ter plaatse, lost uw problemen op en geeft u advies. 

 

Bij ons landelijke netwerk zijn experts aangesloten die elke verstopping van uw afvoer kunnen oplossen. Een verstopping in uw afvoer wordt vaak veroorzaakt door etensresten of haren die door de afvoer worden gespoeld. Wij raden het u af om deze resten of haren zelf te verwijderen. Hiermee kunt u uw afvoer of riool kapot maken. Onze specialisten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar, snel ter plaatse en komen altijd met een passende oplossing. Bel voor een afspraak naar de Nationale Spoed Centrale.

 

Schakel een expert in

U merkt pas hoe vaak u uw afvoer gebruikt als deze niet meer naar behoren functioneert. U kunt zelf naar de oorzaak gaan zoeken, maar dit kan het probleem verergeren. Bij de Nationale Spoed Centrale zijn specialisten aangesloten die precies weten hoe ze uw probleem kunnen oplossen. Met de juiste gereedschappen en methoden wordt de oorzaak opgespoord. Daarna komt uw specialist met een passende oplossing.

 

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Bel dan naar de Nationale Spoed Centrale om in contact te komen met een expert bij u in de buurt. Wij zorgen ervoor dat deze expert zo snel mogelijk ter plaatse is om uw verstopping op te lossen. Door de ervaring die deze ontstoppingsbedrijven hebben weten zij vaak precies waar de oorzaak van uw probleem ligt. Wacht niet langer en schakel direct een specialist in die is aangesloten bij ons netwerk!

  • 24 / 7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van rioolexperts
  • Uw riool ontstopper snel ter plaatse
  • Vakmanschap is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.