Riool verstopt? Bel de Spoed Centrale
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Verstopping

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een verstopping in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Verstopping Riool verstopt

Is uw riool verstopt?

Een verstopping in uw riool is altijd heel vervelend en komt bijna nooit op een gelegen moment. Laat verstoppingen dan ook snel verhelpen door een vakman die aangesloten is bij ons landelijke netwerk. Voor snelle en professionele hulp belt u naar de Nationale Spoed Centrale. Onze rioolexperts werken met een 24-uurs service en zijn snel ter plaatse bij een verstopt riool.

 

Het kan voorkomen dat de oorzaak van een verstopt riool zich niet alleen in uw riool bevindt. Het kan namelijk ook zo zijn dat uw afvoer verstopt is. Dit wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door etensresten die in de afvoer zijn blijven steken. Komt er bruin water uit uw WC omhoog? Controleer dan eerst of niets het doorspoelen van het water blokkeert, zoals een toiletblok. Vaak wordt een WC verstopping veroorzaakt door een grote hoeveelheid toiletpapier, door maandverband of door het doorspoelen van bijvoorbeeld een pan met frituurvet. Voor advies van een specialist of voor het maken van een afspraak met een specialist bij u uit de buurt belt u naar de Nationale Spoed Centrale.

 

Wat te doen bij een verstopt riool

Verstoppingen in het riool zijn grofweg onder te verdelen in twee soorten. De rioolbuis kan geblokkeerd worden door grote hoeveelheden afval, zoals etensresten of haren, of dichtslibben door resten vet, zeep of wasmiddel. Als u het probleem zelf probeert op te lossen kan het verergeren, schakel daarom bij rioolproblemen altijd een specialist in. Wat de oorzaak van de verstopping ook is; onze rioolexperts beschikken over het juiste materiaal om een verstopt riool te ontstoppen. Bij ons landelijke netwerk zijn vele rioolexperts aangesloten, ook bij u in de buurt kunnen wij de geschikte specialist voor u vinden.

 

Bel bij een verstopt riool direct met de Nationale Spoed Centrale; een rioolexpert van ons netwerk zorgt ervoor dat uw riolering snel weer uitstekend werkt.

  • 24 / 7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van rioolexperts
  • Uw riool ontstopper snel ter plaatse
  • Vakmanschap is gegarandeerd
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.